Marcali Tenisz Club

TeniszpÁlyÁk hasznÁlati rendje


        Általános pálya használati rend:

  1. Az alábbiakban megfogalmazott házirend betartása minden olyan személyre vonatkozik, aki a teniszpályák területén, akár sportolóként, akár látogatóként tartózkodik.
  2. A teniszpályát mindenki a saját felelősségére használhatja, amennyiben tagdíj illetve pályabérleti /használati/ díjfizetési kötelezettségének eleget tett!
  3. A terület minden látogatójának kötelessége, hogy ügyeljen a lehető legnagyobb mértékű tisztaságra, és erre figyelmeztessen másokat is.
  4. A játék csak teniszöltözetben, és teniszcipőben engedélyezett.
  5. A pályák csak teniszezés céljából használhatók, más sporttevékenység nem folytatható rajtuk!
  6. A pályák területén hangoskodni, trágár kifejezéseket használni, dohányozni, illetve túlzott mértékű alkoholt fogyasztani tilos.
  7. A játék egész órakor kezdődik, és óra 55 percig tart. Játék után mindenki köteles a pályát lehúzni, és a vonalakat megtisztítani.
  8. Amennyiben a pályák porosak, szárazak, abban az esetben kötelessége a játék előtt illetve a játék közben a pályákat meglocsolni.
  9. A pályák területén, és közvetlen környezetében kérjük a látogatókat és a játékosokat, hogy a mobiltelefonjukat csendes üzemmódba kapcsolják!
  10. A házirend be nem tartása figyelmeztetést von maga után, ismételt megszegése a teniszpályákról való kitiltással járhat!

Közösen törekedjünk a tisztaság megőrzésére és a tárgyak állagának megóvására!

    
 


Rólunk | Pályabérlés | Pályarend | Versenyek | Eredmények | Galéria | Kapcsolat
© 2010 Marcali VSZSE Tenisz Szakosztály. Minden jog fenntartva! | Az oldalt szerkeszti:  Fazekas  Árpád
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree sports web templates